STØBERIHAVEN

Støberihaven er for jer, der vil bo fornuftigt på meget fleksible vilkår.
Lejeperioden er fra min. 1 til 12 måneder. 

Vi udlejer rækkehusene enten møblerede eller umøblerede. Hvis du ønsker et mix af egne møbler og vores, kan det selvfølgelig også lade sig gøre.

Du kan også flytte adresse hertil.

Har du meget akut brug for en bolig klarer vi også det.

Vi samarbejder med forsikringsselskaber, ejendomsmæglere og boligselskaber.

RÆKKEHUSE 2 – 4 PERSONER

Vores boliger er skabt til dig, der har brug for funktionalitet og attraktive rammer i en kortere eller længere periode.

Eget køkken, arbejdsplads, sauna, terrasse og parkering lige uden for døren.

Rækkehusene er velegnet til genhusninger ifm. ombygninger, forsikringsskader eller ved tidsforskydning ved salg/køb af bolig.
Bliver der forsinkelser i forbindelse med renovering eller salg/køb af bolig kan du naturligvis forlænge opholdet indtil du er klar til at flytte.

LEJEVILKÅR

Kort eller langtidsleje af rækkehuse på ca. 100 m2

MÅNEDLIG LEJE Kr. 12.900 med tillæg af forbrugsudgifter til el, vand og varme efter måler.

DEPOSITUM Udgør kun kr. 6.000, hvoraf de 3.000 kr. tilbagebetales når boligen afleveres i samme stand som den overtages.

Ingen forudbetalt leje.

LEJEPERIODE Minimum 1 måned.

VELKOMMEN TIL STØBERIHAVEN - Kort og langtidsleje af midlertidig bolig i Helsingør - Husdyr kan også flytte med! - Ingen forudbetalt leje! - Lejeperiode minimum 1 måned!

Kort eller langtidsleje af rækkehuse på ca. 100 m2

Lejeperiode minimum 1 måned

Tidsforskydning ved hussalg, skilsmisse, nybyggeri, genhusning, forsikringsskade. Der kan være mange grunde til, at du akut har brug for en midlertidig bolig. Uanset hvad grunden måtte være, er vores 27 midlertidige boliger i Helsingør måske den perfekte løsning. Behovet kan være forskelligt fra situation til situation. Har du netop solgt din bolig, men endnu ikke overtaget nøglerne til dit nye hjem, kan det være nødvendigt med en midlertidig bolig i nogle måneder, mens en genhusning grundet vandskade eller fugt kan kræve længere tids fremleje.
Vores midlertidige boliger ligger blot 3 km fra Helsingør centrum i et stille og roligt kvarter og du har egen terrasse og masser af parkeringsplads.

Depositum kun 6.000,- kr. – Ingen forudbetalt leje
Boligerne udlejes minimum en måned, mens maksimum er et år. Boligerne er rækkehuse på små 100 m2 i 2 plan. Leje pr. måned udgør kr. 12.900 + forbrug. Depositum kun kr. 6.000, hvor de kr. 3.000 betales retur, hvis boligen afleveres i samme stand som ved indflytning.

Midlertidig bolig, der kan opfylde de flestes behov

 Med en af vores midlertidige boliger i Helsingør får du et møbleret rækkehus, der er indflytningsklar, lige så snart du skal bruge den. Vi udlejer både med og uden møbler. Lejlighederne er hhv. 92 m2 og 95 m2 med et eller to soveværelser, og passer til 2-4 personer.

Husdyr kan også flytte med
Der skal dog søges tilladelse hertil. Ønsker du at høre nærmere om reglerne for husdyr, er du velkommen til at kontakte os.

Gode trafikforbindelser
Vores akutboliger ligger godt placeret ift. transport. Hvad enten du skal bruge en motorvej, bus, tog- eller færgeforbindelse, er der ikke langt. Helsingørmotorvejen ligger et par minutter væk, mens færgeforbindelser og Helsingør Station ligger 6-8 minutter væk i bil.

Vil du vide mere om vores akutboliger i Helsingør

Er du i tvivl om, hvordan det fungerer, når du skal leje en af vores midlertidige boliger er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 89 80 11 11 eller e-mail info@stoeberihaven.dk.
Vil du gerne vide, hvilke møbler der er indrettet med, indkøbsmuligheder i nærheden eller hvornår lejlighederne er ledige?

Måske kunne du tænke dig at få en rundvisning i en af lejlighederne. Uanset hvad det måtte være, hjælper vi gerne.

Rækkehus 4 personer

 Vores boliger på 95 m2 er skabt til dig, der har brug for funktionalitet og attraktive rammer i en længere periode. Eget køkken, arbejdsplads, sauna, terrasse og parkering lige uden for døren.

Stueetagen: Spisestue og stue med fladskærms-tv, arbejdsplads, et åbent køkken med service til 6 personer, et keramisk komfur, en ovn, et stort køleskab og en opvaskemaskine. Badeværelse med toilet og jacuzzi, samt direkte adgang til lille terrasse.

1. sal: Soveværelse med walk-in-closet og pengeskab. Mindre værelse med 2 senge. Badeværelse med toilet og bruser.

Maks. 4 personer.

Rækkehus 2 personer

 Vores boliger på 92 m2 er skabt til dig, der har brug for funktionalitet og attraktive rammer for en kortere eller længere periode.

Stueetagen: Stor spise/opholdsstue i forbindelse med åbent køkken, køkkenet er udstyret med service til 4 personer, keramisk komfur med ovn, køleskab og opvaskemaskine. Direkte adgang til privat terrasse.

Første sal: Soveværelse med åben garderobe og pengeskab. Stort badeværelse med toilet, bruser, dobbelt jacuzzi og sauna.

Maks. 2 personer.

Kontakt os

6 + 2 = ?

© Copyright - Støberihaven 2024